Parohia Precupetii Vechi

Asezamantul Social

"Acoperamantul Maicii Domnului"

 MENU PRINCIPAL

NOUL CORP

depozit alimentar | camera utilajelor frigorifice | birou primiri

 

 

Noul corp - parter - iunie 2005

 

Noul corp - etaj 1 - august 2005

 MENU ASEZAMANT

   

prima pagina
Biserica Tuturor Sfintilor

scurt istoric

proiecte

foto

harta

calendar

desprecalendar

presa

contact

legaturi ortodoxe

harta sitului


 

 

 

 

inapoi la prima pagina


CENTRUL DE INGRIJIRE SI ASISTENTA

PARACLISUL ASEZAMANTULUI SOCIAL

CANTINA (TRAPEZA)

CABINET MEDICAL


Incepand din primavara anului 2005 se deruleaza lucrarile la santierul noului corp, care in final va dubla capacitatea de cazare, ajungand la 30 de locuri. Tot aici vor fi construite o sala de mese, un birou, un cabinet medical. Edificiul urmeaza sa aiba doua etaje si mansarda, din care actualmente (februarie 2006) a fost ridicat primul etaj. Spatiile  de la subsol si parter au fost deja date in folosinta, adapostind depozitul alimentar, respectiv camera cu utilaje frigorifice si de spalat vase.

La sfarsit de an 2005 santierul a fost vizitat de dl. Primar Neculai Ontanu si de alti binefacatori, prilej cu care au avut placerea si bucuria de a constata ca ajutorul domniilor lor este bine chivernisit.

 

DEPOZITUL DE ALIMENTE

Primul spatiu dat in folosinta din noul corp al Asezamantului Social a fost camera aflata la subsol destinata depozitarii produselor alimentare. Aici s-au amenajat compartimente si rafturi unde sunt stocate in conditii adecvate rezervele care asigura un flux normal in prepararea hranei zilnice. Accesul se face din camera utilajelor frigorifice, aflata la parter, deasupra depozitului, care are o usa spre bucatarie si o alta spre exterior, pentru aprovizionare.

 

Noul corp - fundatia depozit - mai 2005

 

Noul corp - cofraje ziduri depozit - mai 2005

 

CAMERA UTILAJELOR FRIGORIFICE

  

SUS LA INCEPUTUL PAGINII