Parohia Precupetii Vechi

Biserica Tuturor Sfintilor


prima pagina

scurt istoric

proiecte

asezamant social

foto

harta

calendar

contact

legaturi ortodoxe

harta sitului

 

 

Contact

 Vom fi bucurosi daca va veti nota impresiile, care suntem siguri ca ne vor ajuta sa imbunatatim aceasta lucrare. Cei care doresc ca sa ne impartaseasca gandurile lor, ne pot trimite mesajul la una din adresele e-mail.

ADRESA:

Parohia Precupetii Vechi, Biserica Tuturor Sfintilor, str. Toamnei nr.92, sect. 2, Bucuresti, ROMANIA

TEL.:  +(4021) 211 76 25

TEL/FAX.:  +(4021) 211 76 26

EMAIL:  
Paritele Paroh Tudor Gheorghe
prtudorghe@parohia-precupetii-vechi.ro
Parintele Popescu Dinu Lucian
prlucianp@parohia-precupetii-vechi.ro
Webmaistrii
ciprian@parohia-precupetii-vechi.ro
antonie@parohia-precupetii-vechi.ro

 

CONT LEI: RO87RNCB5017000008750001
  2511.1-875.4/EUR
  2511.1-875.5/USD
  B.C.R. Stefan cel Mare

 

 

 

Cei care vor sa fie pomeniti la Sfanta Liturghie, pot trimite scrisori sau email-uri cu pomelnice la adresele mentionate

Daca doriti sa trimiteti o anumita suma de bani, notati aceasta suma pe pomelnicul trimis, la care anexati copia actului doveditor.

Ajutoarele banesti  pot fi expediate in contul nostru prin virament sau  mandat postal. In curand vom asigura si posibilitatea transferului online pentru carti de credit.

Pentru ajutoarele in materiale sau de alta natura va rugam sa luati legatura cu parintele Tudor Gheorghe.

  • Donatii - in cazul ca doriti sa dati o anumita intrebuintatre ajutorului D-voastra va rugam sa specificati destinatia - de ex."asezamant social", "masa frateasca", "vesminte", "restaurare pictura", "baldachin proscomidiar" etc - lista cu lucrarile necesare o veti gasi la pagina de proiecte (pentru a o activa executati click pe proiecte situat in meniul din stanga).
Cei doritori sa ajute biserica vor fi pomeniti impreuna cu ctitorii sfantului nostru lacas, alaturi de ceilalti binefacatori. Daca nu se doreste anonimatul va rugam sa ne comunicati numele de botez,  fara de care nu se poate face pomenirea.