PROIECT "TOIAGUL INFRUNZIT"

 

1.5 Rezumat

 

a) Scopul proiectului: acest program urmareste atragerea de investitii in servicii sociale - donatii, sponsorizari, parteneriate - in vederea finalizarii lucrarilor de extindere a corpului nou al Asezamantului Social, mobilarea, dotarea si amenajarea a 5 camere cu 12 paturi, 2 grupuri sanitare, o noua sala de mese de 36 de locuri situata la etajul 1, (cea veche urmand sa devina centru de zi/club/sala de protocol), un cabinet medical, o camera pentru utilaje frigorifice si un spatiu de depozitare la subsol; proiectul urmareste de asemenea asigurarea resurselor necesare pentru functionarea Asezamantului Social, prin constituirea unui fond destinat acoperirii costurilor de intretinere (v. Anexa 1).

 

(b) Grupul tinta: persoanele varstnice cu probleme sociale si socio-medicale care se afla in evidenta Serviciului Social-Caritate al Arhiepiscopiei Bucurestilor.

 

(c) Activitatile principale:

Asezamantul Social-Filantropic vine sa sustina efortul general de asigurare a unei batraneti decente membrilor societatii ajunsi la a treia varsta si aflati in dificultate. Cresterea intr-un ritm rapid a numarului de persoane varstnice fara adapost sau care nu au posibilitatea de a-si asigura conditiile de locuit pe baza resurselor proprii, care nu realizeaza venituri proprii sau acestea sunt insuficiente pentru asigurarea unei ingrijiri minime, fac necesara finalizarea intr-un timp cat mai scurt a obiectivelor.

 

PROIECT "TOIAGUL INFRUNZIT"ADRESA: Parohia Precupetii Vechi, Biserica Tuturor Sfintilor, str. Toamnei nr.92, sect. 2, Bucuresti, ROMANIA
TEL.: +(4021) 211 76 25 EMAIL: prtudorghe@parohia-precupetii-vechi.ro
CONT LEI: RO87RNCB5017000008750001 TITULAR: Parohia Precupetii Vechi BANCA: B.C.R. - Stefan cel Mare
CONT EURO: RO34VBBU2511SM000328 2701 TITULAR: Parohia Precupetii Vechi BANCA: VOLKSBANK Romania, Agentia SMB - Bucuresti CODUL SWIFT: VBBU ROBU