ARHIEPISCOPIA BUCURESTILOR
PROTOIERIA II CAPITALA
PAROHIA PRECUPETII VECHI
BISERICA TUTUTROR SFINTILOR

Asezamantul Social
"Acoperamantul Maicii Domnului"

 Biserica Tuturor Sfintilor - str. Toamnei 92, sector 2, Bucuresti - tel: (021) 211 79 25; tel/fax: 211 76 26

 

PROIECT "TOIAGUL INFRUNZIT"

"Cinsteste-ti parintii si iti va fi bine" (Decalog, al 5-lea comandament).

PROTEJATI BATRANII, NU-I IGNORATI!
Campania pentru Responsabilitate Sociala
Programul de atragere a investitiilor in servicii sociale

 

Stimata Doamna / Stimat Domn,

Asezamantul Social-Filantropic "Acoperamantul Maicii Domnului", patronat de Biserica Precupetii Vechi, are nevoie de ajutorul Dumneavoastra - participati la campania de colectare a fondurilor contribuind la sustinerea unicului camin ortodox pentru persoane varstnice cu cazare permanenta din Capitala. Va multumim pentru generozitate si va dorim o toamna blanda tuturor!

Proiectul unui Asezamant destinat sa adaposteasca persoane varstnice aflate in dificultate a demarat in anul 2000 la initiativa preotului paroh Tudor Gheorghe. Depasind numeroase obstacole, proiectul s-a dezvoltat fara intreruperi si astazi primul corp cu 18 locuri este operational si functioneaza in parametri normali. Numarul masiv de solicitari a impus suplimentarea capacitatii prin extinderea cladirii cu un nou corp, unde vor putea fi gazduite inca 12 persoane. Deja au fost executate lucrarile la structurile fundatiei, un depozit aflat la subsol, parterul si etajul 1, urmand ca dupa colectarea fondurilor sa fie finalizata constructia etajului 2, instalatiile si finisajul interior si exterior.

Evolutia constanta a proiectului a fost posibila gratie sprijinului tuturor celor care, de-a lungul timpului, au contribuit cu generozitate la finantarea lucrarilor, oameni care impartasesc convingerea ca protectia membrilor varstnici ai societatii aflati in dificultate nu are decat alternativa caderii in bestialitate si barbarie. Acum este necesara acoperirea costurilor pentru terminarea si amenajarea corpului B, precum si asigurarea unui fond destinat cheltuielilor lunare (hrana, medicamente, utilitati). Pentru atingerea acestui obiectiv, avem nevoie de ajutorul Dumneavoastra.

Ne adresam Dumneavoastra in speranta ca ne veti ajuta, fiecare dupa posibilitati, sa facem ceva concret pentru batranii nostri, devenind unul din binefacatorii lor. Darul primit ne va permite sa continuam si sa amelioram activitatile noastre si sa putem sa ne constituim in modelul-pilot pentru dezvoltarea unei retele de asezaminte structurate in jurul parohiilor.

Modalitati de a ne ajuta:

   Donatii

   Sponsorizari

   Parteneriate

   Comunicarea proiectului din om in om

Relatati celor interesati despre misiunea Parohiei Precupetii Vechi de ajutorare a batranilor - ne veti ajuta sa adaugam noi membrii comunitatii celor care ne sprijina eforturile.

Celor interesati le punem la dispozitie o documentatie cuprinzand toate detaliile acestui proiect. Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Va multumim pentru generozitate si va asteptam pe la noi!

Doamne ajuta!


Preot paroh Tudor Gheorghe si Consiliul parohial

 


DATE CONTACT
ADRESA: Parohia Precupetii Vechi, Biserica Tuturor Sfintilor, str. Toamnei nr.92, sect. 2, Bucuresti, ROMANIA
TEL.: +(4021) 211 76 25 TEL/FAX: +(4021) 211 76 26
EMAIL: prtudorghe@parohia-precupetii-vechi.ro
CONT LEI: RO87RNCB5017000008750001 TITULAR: Parohia Precupetii Vechi BANCA: B.C.R. - Stefan cel Mare
CONT EURO: RO34VBBU2511SM000328 2701 TITULAR: Parohia Precupetii Vechi BANCA: VOLKSBANK Romania, Agentia SMB - Bucuresti CODUL SWIFT: VBBU ROBU